Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wij geven de hoogste prijzen voor oude katalysatoren en rijden door heel noord & zuid holland om deze in bulkvorm op te halen. Tevens kopen we oude accu's op en nemen graag de oude metalen en ijzerschroot mee. Wij zijn tijdens de bouwvak gewoon geopend. Wlt u meer infomatie, bel gerust 0623830675.

oude katalysatoren noordzuid holland

 

 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

In week 22 hebben wij een middelgrote sloopklus bij de Coop in Vogelzang mogen uitvoeren. Het ging om een aantal draagmuren die te zwaar voor de voorhamer waren. Gelukkig had de minikraan er geen enkel probleem mee.

draagmuur verwijderen coop Vogelenzang mei 2018

 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Verwaardeloosde woning ontruimen

Wijhalenhetop is ook in te zetten om woningen te ontruimen. De woning die wij vorige week ontruimde was enorm verwaardeloost. We hebben ons team opgesplitst in een tuin en een woning team. Aan het eind van de dag was de tuin weer acceptabel en de woning volledig ontruimd. De sanitair kon niet meer worden gered. Dus ook dat er helemaal uitgehaald. Zie afbeeldingen. 

woning-ontruimen-1

 

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Onze website is geupdated met nieuwe inhoud en een contactformulier. Het ontwerp is het zo goed als het zelfde gebleven alleen staan nu alle diensten die wij aanbieden onder de gelijknamige kop diensten. Nu kunnen alle potentiele klanten op een eenvoudige en simpele manier de aanvragen bij ons indienen. Het formulier heeft ook de mogelijkheid om een afbeelding in te kunnen sturen. Dit maakt het gemakkelijk voor onze klanten om bijvoorbeeld na te vragen wat hun oude CV ketel nog opbrengt.

Pagina 1 van 2