Katalysator inkoop

Wij halen oude katalysatoren en roetfilters op bij garages en montage bedrijven en bieden de katalysatoren en roetfilters vervolgens in bulk aan bij de metaalverwerker. Aan de hand van het onderdeelnummer wordt de prijs die u van ons ontvangt berekend. 


Image

Bedrijven

Heeft u een hele partij oude katalysatoren? Neem dan aub direct contact met ons op voor het maken van een afspraak, of een vrijblijvende prijsopgave. Voor de juiste waardebepaling komen wij bij u op locatie. We rekenen direct contant of per bank af. 

Particulieren

In ons contact formulier kunt u een afbeelding van het aanbod toe voegen, het liefste aangevuld met een afbeelding van de nummers die op de onderdelen staan.

Inkoop monoliet, metaal en imitatie katalysatoren

Originele katalysatoren met een kern van metaal worden ingekocht op grootte, de prijs varieert vanaf €10,- tot € 35,-   De katalysator wordt na de inkoop dor de verwerker met een  grote schaar door het midden geknipt waarbij het monoliet wordt opgevangen en vermalen tot poeder. Na het wegen van het poeder wordt bepaald hoeveel deeltjes edelmetalen er in het materiaal aanwezig is. 

Meer informatie