Woning ontruimen en opruimen

Na het verlies een dierbare uit onze familie werd de grondlegger van ons bedrijf gevraagd of hij de woning wilde ontruimen en de overtollige huisraad bij een verwerkingsbedrijf aan te bieden. Aangezien er tien jaar geleden weinig bedrijven bestonden die dit deden is Wijhalenhetop.nl ontstaan. Wij weten hoe zwaar het kan zijn om de woning van een dierbare te moeten leeghalen en opruimen. Wij nemen u graag deze moeilijke en zware taak uit handen. U kiest wat wilt bewaren uit en wij voeren de overige meubels en ander huisraad veilig en verantwoord af. De woning wordt bezemschoon opgeleverd. Door onze jaren lange ervaring in de recycling hebben we veel contacten op gedaan zo dat we uw oude huisraad een tweede leven kunnen geven. Zo kunnen we tegen een laag tarief onze ophaal diensten aanbieden. Wij scheiden het vuil zo goed mogelijk. Bruikbare onderdelen gaan naar de kringloop winkel. Metaal wordt apart uitgesorteerd.

Zo besparen we veel op container en vuilkosten. Wij leveren alles bezem schoon op.

bedrijfswagen
interne-verhuizingen

Interne verhuizingen

Verhuist uw team binnen uw bedrijf of kantoorpand? Of betrekt u met uw collega’s tijdelijk een andere werk locatie? Wij kunnen kleine en middelgrote verhuizingen voor u uitvoeren.
Voor het schatten van de omvang en het inplannen van de verhuis datum bezoeken wij u op locatie waarna wij u een scherp geprijste offerte aanbieden.

Als u bent geïnteresseerd en meer informatie wilt over onze verhuisservice verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier

Na de ontvangst van uw vraag of opmerking nemen wij de zelfde dag nog contact met u op om kennis te maken en het inplannen van een afspraak.

Direct contact

Wij door de weeks bereikbaar van 7:00 tot 19:00 uur

Voor een vraag of opmerking met minder haast kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Het bericht wordt als e-mail bericht aan ons verzonden. U ontvangt zeer spoedig een antwoord van ons.

Werkspot

Stuur een bericht naar onze Facebook pagina