Verbouwingen

Ondersteunende dienstverlening in de brede zin. Goed en verantwoord verbouwen is soms lastiger dan van tevoren gedacht werdt. Een verkeerde inschatting in de sloop duur en aanpak van uw project is zo gemaakt. Een verbouwing kan mislopen door onvoldoende voorbereiding en kennis. WijHalenHetop is flexibel inzetbaar voor het uitvoeren van een nieuwe klus of pakt uw misgelopen verbouw klus aan en maakt het tot een succes.

Wij slopen, verbouwen repareren en bouwen aan alles in en aan uw pand. Door samenwerking met verschillende vaklieden kunt u prima bij ons terecht als u op zoek bent naar een loodgieter, elektricien, timmerman of dakdekker.

Trots op onze score

Bouwsupport

Rommel op de bouwplaats maakt het werken onoverzichtelijk en moeilijk. Voor het wekelijks of dagelijks opruimen en bijhouden van bouwplaats kunt u goed bij ons terecht. Zo bespaart u kostbare tijd en heeft u altijd een nette en overzichtelijke bouwplaats. Ook voor de inzet wanneer er grote hoeveelheden puin naar de stortbak gekruid worden helpen we u ook graag. De kleinere hoeveelheden tot 2 kuub kunnen wij voor u afvoeren.

Afdichten deuropening

De deur hier op de foto had geen bestemming meer. Omdat de indeling van de woning werd aangepast moest de deuropening worden dichtgemaakt. Nadat de deur en het kozijn was verwijderd is de muur opgevuld met grote gipsen bouwblokken. Na de afwerking en het drogen van de stuclaag was er niets meer te zien van de deur die er ooit zat.

Ons dagelijkse werk

Natuurlijk kunnen wij veel meer dan alleen een deuropening dicht maken. Voor het plaatsen en afwerken van binnen muren en indelingen. Het bewerken en afwerken van vloeren en plafonds, niets is ons te gek. Ons goed gemotiveerde team zet de schouders onder elke klus.

Neem voordat u aan uw klus begint eens contact met ons op voor een advies. Wij kunnen de zware onderdelen van uw project verlichten.  

Direct contact

Wij door de weeks bereikbaar van 7:00 tot 19:00 uur

Voor een vraag of opmerking met minder haast kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Het bericht wordt als e-mail bericht aan ons verzonden. U ontvangt zeer spoedig een antwoord van ons.

Werkspot

Stuur een bericht naar onze Facebook pagina

footer