Ophalen van oud ijzer en metalen

Wij verlossen periodiek bedrijven van het opgespaarde waardevol schroot zoals oud ijzer, metalen, accu's, cv ketels, computers en auto carosserie, katalysatoren en plaatwerk. Dit kan maandelijks of wekelijks door ons worden opgehaald.

Apparaten met stekker

Vanaf 1 januari 2019 moeten apparaten "met een stekker" apart gescheiden worden van het normale oude ijzer. Wij rekenen vanaf € 25,- voor het ophalen afhankelijk van de plaats, etage en merk van het apparaat. Horeca en grootverbruik vanaf € 50.-

Image

Koel en vrieskasten

Koelkasten en vrieskasten vallen sinds 1 januari 2019 niet onder het reguliere oude ijzer en worden door ons tegen een verwijderingsbijdrage aangeboden bij een gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf. Koel en vrieskasten mogen niet door een regulier ijzerverwerkingsbedrijf worden verwerkt.
Om de koel en vrieskasten toch bij u op te kunnen halen wordt een minimale vergoeding in rekening gebracht. Voor meer informatie over tarieven verwijzen wij u door naar ons contactformulier.

Wasmachines en drogers

Wasmachines en drogers mogen niet meer bij het gewone ijzer waardoor wij een verwijderingsbijdrage moeten berekenen. De vergoeding voor de op te halen wasmachine of droger of vaatwasmachine hangt af van de plaats en verdieping waar het apparaat staat en het merk van het apparaat.
Voor meer informatie over tarieven verwijzen wij u door naar ons contactformulier.

VIHB

Kwaliteit in transport begint uiteraard bij de NIWO, maar wat betekent eigenlijk de afkorting VIHB?

V = vervoerder van afval
= inzamelaar van afval
H = handelaar in afval
B = bemiddelaar in afval
Wij voeren verantwoord en professioneel uw afval af. Ons bedrijf is geregistreerd bij NIWO op de VIHB lijst onder nummer 529399

Voor Bedrijven

Bent u een installatie of garage bedrijf en kunt u wekelijks oude onderdelen, cv ketels, geisers, boilers of andere oude metalen leveren? Dan kunnen wij u periodiek verlossen van dit soort "afval" . Voor meer informatie over tarieven verwijzen wij u door naar ons contactformulier.

CV Ketels

Wij geven een kleine vergoeding voor oude cv ketels. Hierbij ligt de hoogte van de vergoeding aan het type cv ketel dat wordt aangeboden. De eventuele vergoeding wordt afgewogen tegen onze vervoer en personeelskosten. Daarnaast ligt de waarde aan het type cv ketel en aan de locatie waar de ketel wordt opgehaald. Als u een via ons contactformulier een afbeelding van de cv ketel, geiser of boiler meestuurt kunnen wij een inschatting van de waarde maken. Een cv ketel, geiser of boiler brengt u in de meeste gevallen tussen € 5,- tot hoogstens € 50,- op.

Wij geven geld

In overleg demonteren of slopen wij de sloop materialen voor u.

 • Rood en geel Koper
 • Zink Lood Aluminium
 • Roest vast staal (RVS)
 • Alle elektra snoeren en kabels
 • Grondkabel (Koper of Aluminium)
 • Elektromotoren
 • Accu’s & Katalysators
 • Huishoudelijk witgoed
 • CV Ketels, Geisers, Radiators

Katalysator inkoop 

Wij halen oude katalysatoren en roetfilters op bij garages en montage bedrijven en bieden de katalysatoren en roetfilters vervolgens in bulk aan bij de metaalverwerker. Heeft u een hele partij oude katalysatoren? Neem dan aub direct contact met ons op voor het maken van een afspraak, of een prijsopgave.

Voor de juiste waardebepaling komen wij bij u op locatie. In ons contact formulier kunt u een afbeelding van het aanbod toe voegen, het liefste aangevuld met een afbeelding van de nummers.
Meer informatie

Wij halen alles op

Laat ons uw pand, woning, kantoor, winkel of ander gebouw vakkundig ontruimen en schoon opleveren. Wij ontruimen door heel Nederland woningen, kelders of andere bijgebouwen.

Ons team schrikt niet voor het verwijderen van oude struiken en bomen. Ons team wordt steeds beter met het veranderen van het oerwoud achter het huis in een nieuwe achtertuin. Het tuin afval laten we natuurlijk niet achter.

Wij halen het op!

Metalen verwerking

WijHalenHetop, goed in het verwijderen en ophalen van oude metalen, computers en randapparatuur, electriciteit bekabelingen, lucht en verwarming installaties. Natuurlijk zijn wij er ook voor het verwijderen van uw oude CV ketel of boiler. Wij werken samen met ijzer bedrijven die de oude metalen direct van ons afnemen.

In de meeste gevallen halen wij oud ijzer gratis bij u op waarbij onze interesse uitgaat naar:

 • Koper
 • Lood
 • Zink
 • Messing
 • Elektra draad
 • Roest vast staal (RVS)
 • Aluminium
WijHalenHetOp en zijn trots op onze werkspot score

Vergoeding

De eventuele vergoeding wordt afgewogen tegen onze vervoer en personeelskosten. Hierdoor blijft uw financiele opbrengst bij kleine hoeveelheden nihiel. U wordt verlost van de oude metalen en u heeft na ons bezoek weer extra ruimte op uw terrein, berging of andere opslagplaats.
Wij verlossen periodiek bedrijven van het opgespaarde waardevol schroot zoals metalen, ijzer, accu's, cv ketels, computers en auto carosserie en plaatwerk. Dit kan maandelijks of wekelijks door ons worden opgehaald.


Wij halen het op in heel Nederland!

Direct contact

Wij door de weeks bereikbaar van 7:00 tot 19:00 uur

Voor een vraag of opmerking met minder haast kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Het bericht wordt als e-mail bericht aan ons verzonden. U ontvangt zeer spoedig een antwoord van ons.Werkspot

Stuur een bericht naar onze Facebook pagina

Footer